خريد لوبيا قرمز عمده ارزان
خريد لوبيا قرمز عمدهخريد لوبيا قرمز عمده ارزان ايراني از توليد كننده و كشاورز حبيبي گروپ با بهترين كيفيت و قيمت با حذف تمام واسطه ها و خريد مستقيم.
لوبيا قرمز اگر پوست پژمرده و استقامت ضعيف داشته باشد و با فشار دست لوبيا قرمز تكه تكه شود،لوبيا ضعيف است هرچه لوبيا قرمز پوست صاف واستقامت بالا داشته باشه و رنگ آن روشن تر باشد لوبيا تازه و مرغوب مي باشد.
براي خريد و استعلام هاي لوبيا قرمز ايراني تازه تماس بگيريد:09397497165
خريد لوبيا قرمز عمده
خريد لوبيا قرمز عمدهخريد لوبيا قرمز عمده از حبيبي گروپ بدون واسطه و مستقيم از توليد كننده لوبيا قرمز مي باشد.
حبيبي گروپ خود مالك و كشاورز توليد كننده لوبيا قرمز مي باشد. با استفاده از بستر اينترنت و امكان تماس مستقيم بين توليد كننده و مشتري شرايطي فراهم شده كه خريداران بتوانند با صرفه جويي در زمان و هزينه بتوانند از توليد كنندگان خريد لوبيا عمده داشته باشند فوايد خريد مستقيم عبارت هست از
- خريد مستقيم
- حذف دلال هاي عمده فروش
- بهترين قيمت
- صرفه جويي در زمان
- خريد تخصصي تر از متخصص توليد كننده
- امكان تبادل كالا بين فروشنده و خريدار
- معرفي ساير اقلام بين دو طرف
موارد بالا نكات بسيار مهم براي هر خريدار و فروشنده اي مي باشد كه شرايط بهتري را براي افزايش كسب و كار فراهم ميكند.
حبيبي گروپ توليد كننده حبوباب و محصولات غذايي ماننده
- لوبيا قرمز
- لوبيا چيتي
- لوبيا سفيد
- لوبيا سياه
- لوبيا عروس
- لوبيا پيوندي
- لوبيا پلويي
- لوبيا كرم (كشاورزي)
- نخود
- ماش
- عدس
- خيار سبز
- پياز
- گوجه فرنگي
- شويد تازه
- شويد خشك
- انواع كلم
- فلفل تند و دلمه گلخانه اي صادرات
و همچنين صنايع تبديلي شامل
- خيار شور
- ترشيجات
- زيتون
- رب گوجه
- رب انار
حبيبي گروپ توليد كننده ترشيجات و رب گوجه فرنگي به صورت صنعتي در كارخانه الماس فعاليت توليدي دارد از اين سو نيز اماده همكاري با مشتريان جديد با توجه به ظرفيت هاي توليد مواد اوليه و صنايع تبديلي مي باشد.خريد لوبيا قرمز عمده
لوبيا قرمز
لوبيا قرمزلوبيا قرمز يك از انواع مرسوم لوبيا است. به جهت شباهت ظاهري آن در شكل و رنگ به كليه، اين لوبيا به نام لوبيا كليوي (به انگليسي: Kidney bean) نامگذاري شدهاست. لوبيا قرمز ميتواند با لوبياهاي ديگري كه به اين رنگ هستند، از جمله لوبياي آزوكي اشتباه گرفته شود.خريد لوبيا قرمز به صورت عمده
لوبيا قرمز به انگليسي
در زبان انگليسي لوبيا قرمز با 2 اسم ثبت شده هست:
- kidney bean
- red beans
از مهترين خوراكي هاي لوبيا قرمز در كشورهاي ديگر خوراك لوبيا قرمز با برنج هست كه Red beans and rice ناميده مي شود.
لوبيا قرمز به تركي استانبولي
در زبان تركي استانبولي به لوبياي قرمز كرميزيه فاسوليه مي گويند.
kirmizie fasulye
كشت لوبيا قرمز
كشت لوبيا قرمزلوبيا يكي از مهم ترين منابع غذايي براي انسان است و براي كشت متناوب با گياهان زراعي مانند گندم و جو مناسب است. لوبيا در بين گياهان لگومينه دومين رتبه مصرف را بعد از سويا دارد. كشت انواع لوبيا در امداد كشاورز قرار داده شده است در اين مطلب روش كشت لوبيا قرمز آورده شده است.
كاشت لوبيا قرمز
كاشت لوبيا قرمزلوبيا يكي از مهم ترين منابع غذايي براي انسان است و براي كشت متناوب با گياهان زراعي مانند گندم و جو مناسب است. لوبيا در بين گياهان لگومينه دومين رتبه مصرف را بعد از سويا دارد. كشت انواع لوبيا در امداد كشاورز قرار داده شده است در اين مطلبروش كشت لوبيا قرمز آورده شده است.
لوبيا معمولي(Phaseolus vulgaris) گسترده ترين نوع لوبيا در جهان است و 90 درصد سطح زير كشت در جهان متعلق به اين گياه است. لوبيا اشكال و انواع متفاوتي دارد. لوبيا قرمز افق اولين لاين لوبيا قرمز زودرس در ايران است كه داراي بوته هايي به فرم ايستاده است كه براي كشت به شيوه مكانيزه مناسب است. بازارپسندي عالي دارد و ايين رقم در زمان پخت تغيير رنگ نميدهد. فرم رشد لوبيا قرمز افق ايستاده و محدود است، دوره رسيدگي 85 روز و وزن صد دانه آن 45گرم است. همچنين به بيماري موزاييك معمولي لوبيا مقاوم است.
مراحل كشت لوبيا قرمز
خاك مناسب بايد عميق، نرم و حاصلخيز باشد. پاييز شخم زده شود تا آب بيشتري در زمين ذخيره شود. در بهار با گاورو شدن زمين ابتدا ديسك يا كولتيواتور زده ميشود تا كلوخه ها خرد شود. در روش هيرم كاري و استفاده از سيستم ابياري غرقابي، بعد از تسطيح زمين به كمك دستگاه مرز بند ابعاد كرتها مشخص ميشود. براي كنترل علفهاي هرز از علفكش هايي مانند ترفلان به ميزان 2.5 تا 3 ليتر در هكتار استفاده ميشود. در صورتي كه به روش هايي مانند باراني، كلاسيك ثابت، ويل موو، لينير و … نياز به مرزبندي وجود ندارد. جوي و پشته را ميتوان بوسيله رديفكار معمولي و يا پنوماتيك به فاصله 50 تا 75 سانتي متر ايجاد كرد.
مقدار بذر و تاريخ كشت لوبيا قرمز
ارقامي كه داراي رشد محدود هستند بيشترين رشد خود را در زمان گلدهي دارند. در كشت هيرم كاري مقدار بذر مورد نياز براي هر هكتار بين 200 تا 220 كيلوگرم است. عمق كاشت مناسب در روش هيرم كاري بين 10 سانتي متر و در شرايط خشكه كاري 3 تا 5 سانتي متر توصيه ميشود. در روش آبياري تيپ فواصل بين رديفها 75 سانتي متر و روي هر پشته دو رديف كاشت انجام ميشود. تاريخ كشت لوبيا قرمز در مناطق و اقليم هاي مختلف متفاوت و به دماي محيط، رطوبت خاك و نوع رقم بستگي دارد. دما در زمان كشت لوبيا كمتر از 10 درجه سانتي گراد نباشد. مرحله حساس رشد لوبيا يعني گلدهي و تشكيل غلاف با اوج گرما و خشكي تابستان مواجه نشود و از طريفي رسيدن محصول به سرما و بارندگي پاييزه مواجه نشود. در استان لرستان تاريخ كشت اواسط ارديبهشت، مركزي تا اواسط تير ماه متفاوت هستند. رقم لوبيا قرمز افق زودرس است و به تنش خشكي متحمل است و از طرفي امكان كشت آن تا دهه آخر تيرماه هم ممكن است.
كودهاي مورد نياز در كشت لوبيا قرمز
توصيه كودي بايد بر اساس آزمون خاك انجام شود ولي اگر در منطقه اي امكان آزمون خاك نباشد ميتوان به صورت عمومي از كودهاي زير استفاده كرد:
كود اوره 100 تا 150 كيلوگرم
كود فسفاته 100 تا 150 كيلوگرم
كود پتاسه 100 تا 50 كيلوگرم
از كودهاي ميكرو مانند:
سولفات روي 40 كيلوگرم در هكتار و
سولفات منگنز 20 كيلوگرم در هكتار
و كود ميكروي كامل با غلظت 2 در هزار به صورت محلولپاشي قابل توصيه است. كود اوره براي جلوگيري از شستشو بايد در دو زمان يكي به عنوان استارتر و در مرحله 3 برگي به صورت سرك استفاده شود.خريد لوبيا چيتي عمده خمين تازه
آبياري لوبيا قرمز
آبياري لوبيا قرمزنياز آبي لوبيا بالاست و به تنش خشكي حساس است. البته مقدار آب مورد نياز به بافت خاك، آب و هوا و نفوذپذيري خاك بستگي دارد. در روش هيرم كاري اولين ابياري 15 تا 25 روز بعد از كاشت است. آبياري دوم 8 تا 10 روز و آبياري هاي بعدي هر 4 تا 8 روز بعد انجام ميشوند. در خاكهاي با بافت سبك هر 3 تا 4 روز و در خاك با بافت سنگين هر 5 تا 8 روز يكبار انجام ميشود.
مقدار آب مورد نياز بستگي به بافت و ساختمان خاك، شرايط آب و هوايي و ۰۰۰ دارد. آبياري در خاكهاي با بافت سبكتر ۴-۳ روز و خاكهاي با بافت سنگينتر ۸-۵ روز انجام ميشود. مرحله حساس لوبيا به تنش آبي از ابتداي گلدهي تا مرحله تشكيل غلاف ميباشد. كمبود آب در اين دوره خسارت زيادي به لوبيا وارد ميكند. آخرين آبياري بايد طوري انتخاب گردد كه حدود ۲۵ درصد از غلافهاي لوبيا رسيده باشد.
لوبيا نسببت به شوري آب و خاك حساس است و تا 2 دسي زيمنس بر متر را تحمل ميكند و از شوري 0.8 دسي زيمنس بر متر كاهش عملكرد شروع ميشود.pH مناسب براي كاشت لوبيا بين 6 تا 7 است.خريد لوبيا چيتي عمده خمين
زمان برداشت لوبيا قرمز
زمان برداشت لوبيا قرمزدر كشت لوبيا قرمز رقم افق كه يكرقم ايستاده با رشد محدود است تمام غلافها با هم ميرسند در اين رقم برداشت زماني انجام ميشود كه حدود دو سوم غلاف ها رسيده باشد و كاملا خشك نشده باشند. در اين زمان رطوبت دانه ها حدود 35 تا40 درصد است. در زمان برداشت محصول با دست محصول در مزرعه ميماند تا غلافها خشك شوند، سپس به خرمنگاه منتقل ميشوند تا با دستگاه خرمنكوب از غلاف جدا شوند.
زمان برداشت لوبيا به زمان كاشت و نوع رقم بستگي دارد. در ارقام ايستاده مانند درخشان ، غلافها همزمان ميرسند و برداشت زماني انجام ميگيرد كه حدود ۸۰ درصد غلافها رسيده باشند. دراين زمان ميانگين رطوبت دانهها حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد است. هنگام برداشت، محصول با دست برداشت شده و در مزرعه باقي ميماند. زماني كه رطوبت دانهها به حدود ۲۰ درصد رسيده و غلافها خشك شده باشند، به خرمنگاه منتقل شده و خرمنكوبي ميگردند.خريد لوبيا چيتي به صورت عمده
- یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۰۰ | ۱۴:۳۱
- ۱۴ بازديد
- ۰ نظر